© Uitvaartverzorging Aaldert ten Have

Diensten

Uitvaartverzorging Aaldert ten Have

Uitvaart plannen

Iedereen kan zijn eigen uitvaart regelen. Maar zeg nou zelf, wie zit er in tijd van rouw en verdriet te wachten op het regelen van een uitvaart. Daarom biedt uitvaartverzorging Aaldert ten Have u de helpende hand bij het regelen van de uitvaart van uw geliefden. Neem gerust contact met ons op en hoor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Rouwbloemen

Bloemen zijn onlosmakelijk verbonden met een afscheid. Met bloemen geef je het afscheid een hele persoonlijke tint. Zo kun je de lievelingsbloem(en) of favoriete kleur van de overleden persoon in het bloemstuk verwerken. Maar ook kan een voorwerp (bijv. knuffel, hardloopschoen, gereedschap, penselen, groente) die bij de overleden persoon past, (bijv. beroep, hobby, sport, club etc.) verwerkt worden. Of denk eens aan een streek of land waar de overleden persoon heeft gewoond of geboren is. (lavendel/Frankrijk, koren/platteland, bolbloemen/bollenstreek, protea (suikerbossie)/Zuid-Afrika, tropisch bloemstuk, etc. Tevens kan een bloemstuk in een bepaalde vorm gemaakt worden. Een hart, kruis, krans….. de mogelijkheden zijn eindeloos. In een persoonlijk gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken. De bloemen worden dagvers zorgvuldig uitgezocht en verwerkt tot een prachtig, persoonlijk en uniek bloemstuk. Voorbeelden vindt u in ons foto-ideeënpagina.

Grafmonumenten en Urnen

Voor het uitzoeken en samenstellen van een grafmonument

kunnen we u helpen en adviseren. Dit kan bij u thuis of op

afspraak bij de steenhouwer. Tijdens dit gesprek wordt alles

besproken voor het maken en plaatsen van het grafmonument:

•Soort monument

•Steensoort/kleur

•Tekst/ lettertype

•Wanneer en waar moet het geplaatst worden

•De kosten

We werken samen met :

Veenstra Natuursteen

Cuperus natuursteen

Poel Natuursteen

Uitvaartgewoontes

Ieder mens heeft zo zijn gewoontes. Bij een uitvaart is dit niet anders. We willen allemaal dat de uitvaart iets persoonlijks wordt waar met veel voldoening en respect op terug kan worden gekeken. Zet daarom uw wensen vooraf op papier, zodat later, als het één keer zo ver is, de wensen zoals deze er zijn gedaan zullen worden.